PALVELUMME

Kuntoarviot ja kuntotutkimukset

Rakenteiden kunto ja kosteustekninen toimivuus ovat avainasemassa sisäilman terveellisyyden ja rakenteiden kestävyyden suhteen. Mikäli haluat saada varmistuksen kiinteistön kunnosta tai tulevista korjaustarpeista, tarjoamme kattavat palvelut kiinteistön korjaustarpeiden selvittämiseksi mm.  Lämpökamerakuvaukset, tiiviysmittaukset, salaoja-ja viemärikuvaukset, sisäilmatutkimukset, julkisivujen kuntotutkimukset, kosteusmittaukset ja radonmittaukset.

 

KUNTOARVIO

Kuntoarvio on  taloyhtiön hallituksen työkalu, joka on tarkoitettu kartoittamaan rakennuksen todellinen kunto, korjaustarve sekä mahdolliset tulevat kustannukset. Kuntoarvioihin sisältyvä 5-10 vuoden pitkän tähtäimen korjaussuunnitelma (PTS) sisältää ne asiat, jotka taloyhtiön hallituksen on vuosittain esiteltävä yhtiökokoukselle. Kuntoarvio on tyyppillisesti eri alan ammattilaisten suorittama aistinvarainen, rakenteita rikkomaton katselmus. Kuntoarvion pohjalta, voidaan suositella tehtäväksi myös tarkempia tutkimuksia, kuntotutkimuksia.

 

KUNTOTUTKIMUS

Kuntotutkimus voidaan rajata rakennuksen tarkemmin määriteltyyn osaan  ja sen tarkoitus on varmistua rakennusten kriittisten osien kunnosta. Ammattitaidolla tehty kuntotukimus antaa myös tarpeellista tietoa mahdollista korjaussuunnittelua ja oikeiden korjausmenetelmien valintaa varten. 

Kuntotutkimuksia voidaan tehdä esimerkiksi putkistoille, sähköjärjestelmille, parvekkeille, vesikatoille sekä ilmanvaihdolle. Myös asbestikartoitukset ovat kuntotutkimuksia. Usein tutkimukset myös sisältävät myös materiaalinäytteiden ottamisen.

Kiinteistön kuntotutkimuksissa eri rakenneosille kohdennetut tutkimukset ovat tärkeitä, jolla löydetään vaurioiden todelliset syyt. Kuntotutkimuksissa selvitetään myös kyseiselle rakenteille parhaiten soveltuvat korjaustavat ja varmistetaan korjauksien oikea ajankohta sekä korjauksien laajuus.

 

Hyödynnämme tutkimuksissamme yksikkömme laaja-alaista osaamista, jolla takaamme työmme laadukkaan lopputuloksen.


Luotettavaa palvelua

Ammattitaitoiset tekijämme ovat valmiina palvelemaan teitä ympäri Suomea. 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 050 408 2170
 info@trgroup.fi

Toiminta-alueenamme koko suomi


Hinnat aina tarjouksen mukaan


Luotettavaa ja tehokasta palvelua