kuntoarviot ja kuntotutkimukset

 Kuntoarvio
 Kuntotutkimus
 Koiratutkimus
 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus
 10 vuotistarkastus
 Arkkitehtisuunnittelu
 Maaperätutkimus
 Valvonta
 Muu
 Kuluttaja
 Taloyhtiö/Isännöitsijä
 Taloyhtiö/Hallitus
 Julkinen sektori

"Kun valitset TR Group Finland Oy:n yhteistyökumppaniksesi, valitset vankan ammattitaidon ja laajan kokemuksen."

Kuntoarviot ja kuntotutkimukset

 

Rakenteiden kunto ja kosteustekninen toimivuus ovat avainasemassa sisäilman terveellisyyden ja rakenteiden kestävyyden suhteen. Mikäli haluat saada varmistuksen kiinteistön kunnosta tai tulevista korjaustarpeista, tarjoamme kattavat palvelut kiinteistön korjaustarpeiden selvittämiseksi kuntoarviosta erilaisiin tarkempiin kuntotutkimuksiin mm.  Lämpökamerakuvaukset, tiiviysmittaukset, salaoja-ja viemärikuvaukset, sisäilmatutkimukset, julkisivujen- ja katon kuntotutkimukset, kosteusmittaukset ja radonmittaukset.

 

KUNTOARVIO JA PTS

Taloyhtiön kuntoarvio on puolueeton selvitys kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien korjaustarpeiden määrittämiseksi.

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiöiden tai julkisten rakennusten rakenteiden ja järjestelmien kunto tulevien korjaustarpeiden, lisätutkimuksien ja kustannuksien määrittämiseksi. Kuntoarvio suoritetaan kiinteistölle rakennustekniikan ja LVIA (Lämpö, vesi, ilma, automaatio)- ja sähkötekniikan osalta. Kuntoarvion yhteydessä laaditaan myös kuntoarvioraportti sekä 10 vuoden pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS), josta ilmenee korjausten ajoittuminen, kiireellisyys sekä kustannustaso. 

Kuntoarvio on taloyhtiön hallituksen tai ison kiinteistön omistajan työkalu joka sisältää ne asiat, jotka taloyhtiön hallituksen on vuosittain esiteltävä yhtiökokoukselle. Kuntoarvio on tyyppillisesti eri alan ammattilaisten suorittama aistinvarainen, rakenteita rikkomaton katselmus. Kuntoarvion pohjalta, voidaan suositella tehtäväksi myös tarkempia tutkimuksia, kuntotutkimuksia.

Perusteellisesti suoritetun kuntoarvion pohjalta voidaan minimoida tarpeettomien tutkimuksien ja korjaushankkeiden kustannuksia.

 

KUNTOTUTKIMUS

Kuntotutkimus voidaan rajata rakennuksen tarkemmin määriteltyyn osaan  ja sen tarkoitus on varmistua rakennusten kriittisten osien kunnosta. Ammattitaidolla tehty kuntotukimus antaa myös tarpeellista tietoa mahdollista korjaussuunnittelua ja oikeiden korjausmenetelmien valintaa varten. 

 

Toteutamme erilaisia kuntotutkimuksia kiinteistön eri rakenneosille:

  • Julkisivun kuntotutkimuksia
  • Parvekkeiden kuntotutkimuksia
  • Betonirakenteiden kuntotutkimuksia
  • Putkistojen kuntotutkimuksia
  • Vesikaton kuntotutkimuksia
  • Ilmanvaihdon kuntotutkimuksia
  • Sähköjärjestelmien kuntotutkimuksia
  • Salaojakuvauksia

 

Usein tutkimukset myös sisältävät myös materiaalinäytteiden ottamisen.

Kiinteistön kuntotutkimuksissa eri rakenneosille kohdennetut tutkimukset ovat tärkeitä, jolla löydetään vaurioiden todelliset syyt. Kuntotutkimuksissa selvitetään myös kyseiselle rakenteille parhaiten soveltuvat korjaustavat ja varmistetaan korjauksien oikea ajankohta sekä korjauksien laajuus.

Hyödynnämme tutkimuksissamme yksikkömme laaja-alaista osaamista, jolla takaamme työmme laadukkaan lopputuloksen.

 

 

Tarjouskyselylomake

Lataa esite

 

-Asiakkaidemme Asialla

  TR Group Finland Oy

 


Luotettavaa ja

ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA

Olemme täysin Suomalaisomisteinen yritys, ja ainoa tavoitteemme on tuottaa luotettavaa ja puolueetonta palvelua laajalle asiakaskunnallemme. 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 010 200 6890
 info@trgroup.fi

Toiminta-alueenamme koko suomi


Hinnat aina tarjouksen mukaan


Luotettavaa ja tehokasta palvelua