Lämpökamerakuvaus

  LÄMPÖKAMERAKUVAUS

  

Lämpökamerakuvaus

Rakennuksen lämpökamerakuvaus on erinomainen apu kiinteistön ja huoneiston ilmavuotojen tarkkailuun, korjaustarpeen määrittelyyn sekä rakenteiden ja järjestelmien energiataloudellisen toimivuuden varmistamiseen. Suoritetun kuvauksen ja raportin pohjalta voidaan määritellä korjaussuunnitelma mahdollisten energiavuotojen minimoimiseksi.

Tutkimuksen avulla löydetään vetoa ja ylimääräistä energiankulutusta aiheuttavat ilmavuodot. Tämä auttaa havaitsemaan myös rakenteissa olevia muita mahdollisia vikoja tai puutteita, joiden korjaaminen tuo säästöjä kiinteistön omistajalle ja parantaa asumisviihtyvyyttä.

 

Käytämme rakennusten lämpökuvauksissa laadukkaita FLIR-lämpökameroita, jotka mahdollistavat korkean kuvanlaadun. Lämpökuvaukset suoritetaan aina RT 14-11239 Rakennuksen lämpökuvaus -kortin mukaisesti.

 


miksi lämpökamerakuvaus?

Lämpökamerakuvauksen tarkoituksena on löytää lämpövuodot, jotka voivat aiheuttaa rakennuksissa energianhukkaa, kosteuden tiivistymistä rakenteisiin tai epäpuhtauksien kulkeutumista sisätiloihin.

Lämpökuvausta voidaan hyödyntää myös LVIS-järjestelmien tutkimuksiin jolloin saadaan lisätietoa näiden toimivuudesta ja kunnosta.

Tutkimus tehdään rakenteita rikkomatta ja siitä tuotetaan raportti korjausehdotuksineen. Raporttiin on liitetty myös kuvat jotka osoittaa vuoto- ja vikakohdat selkeästi ja tarkasti.

 

 

 

Lataa esite

 

-Asiakkaidemme Asialla

TR Group Finland Oy

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 010 200 6890
 info@trgroup.fi

 

 MIHIN LÄMPÖKUVAUSTA VOI           HYÖDYNTÄÄ?

 

  • Ulkoseinien kylmäsiltojen, lämpövuotojen ja eristepuutteiden paikantamiseen.
  • Lattia- ja kattolämmityksen toimivuuden varmistamiseen.
  • Uudisrakentamisen laadunvarmistamiseen
  • Mahdollisten kosteusvaurioiden paikantamiseen.
  • Ulkovaipan lämpöteknisen kunnon varmistamiseen.
  • Lämmöneristyskerroksen toimivuuden ja rakenteellisen tiiveyden tutkimuksiin.
  • Ilmanvirtausreittien havannoimiseen.
  • Rakenteiden fysikaalisten toimivuuden varmistamiseen
  • LVIS -järjestelmien tutkimuksiin

 

Tiesitkö, että lämpökuvaus on vakiintunut myös yhdeksi tärkeimmäksi menetelmistä vaurioituneiden liitosten paikantamisessa tehdessä sähköjärjestelmien kuntotutkimuksia. Kuvauksella vähennetään ennakoivasti sähkövikojen aiheuttamia tulipalojenen määriä.

 

 

  TOIMINTA-ALUEENAMME KOKO SUOMI

  HINNAT AINA TARJOUKSEN MUKAAN

  LUOTETTAVAA JA TEHOKASTA PALVELUA