LASERKEILAUS

Laserkeilaukset

Suoritamme erilaisten kohteiden - niin suurten kuin pientenkin - laserkeilaukset ja tarvittaessa aineiston jatkokäsittelyn 2D-kuviksi tai 3D-malleiksi. Pistepilviaineisto toimitetaan tilaajalle aina asemoituna ja asiakkaan toivomassa koordinaatistossa. 2D-kuvat toimitetaan dwg- ja pdf-muotoisina, 3D-mallit ensisijaisesti rvt-formaatissa.

Kalustollamme pystymme suorittamaan kaikenlaisten kohteiden dokumentoinnin kulloinkin tarvittavalla tarkkuudella. Laserkeilausta voidaan hyödyntää talo- ja infrarakentamisen ja suunnittelun kaikissa vaiheissa, LVI-suunnittelussa ja dokumentoinnissa, seurantamittauksissa, teollisuus- ja tuotantolaitosten laitteistojen ja alueiden dokumentoinnissa, tielinjojen, tunneleiden ja siltojen mittauksissa.

Kohde keilataan yleensä useammasta suunnasta katvealueiden välttämiseksi, ja keilaukset yhdistetään tiedostoksi. Tuloksena on pistepilvi, kolmiulotteinen tietokonemalli, johon on sijoitettu piste jokaisen säteen kimmoamispisteeseen. Lukuisten pisteiden avulla pistepilvestä saadaan hahmotettua kohteen kolmiulotteinen pinta. Pisteitä yhdessä pistepilvessä voi olla satoja miljoonia, jopa miljardeja.

Kysy meiltä laserkeilauksen ja mallinnuksen soveltuvuutta sinun tarpeisiisi!


laserkeilaus -palvelut:

  • Teemme laserkeilaukset ja katkokäsittelyt kokemuksella ja tasokkailla laitteilla
  • Tarvittaessa käsittely 2D- tai 3D-malleiksi
  • Käytössämme on sekä Trimble keilaintakymetri että Faro maalaserkeilain

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 010 200 6890
 info@trgroup.fi

Toiminta-alueenamme koko suomi


Hinnat aina tarjouksen mukaan


Luotettavaa ja tehokasta palvelua