TULE MEIDÄN JENGIIN!!

Tule meidän jengiin!!

Kiinnostaako ansiokas yhteistyö ammattitaitoisessa, osaavassa ja innokkaassa  porukassa?

Nyt se on mahdollista! Haemme nyt kasvavan liiketoimintamme ja tilauskannan tueksi luotettavia yhteistyökumppaneita koko Suomen alueelta. 

Voit itse päättää, kuinka paljon töitä haluat tehdä kanssamme. Haluatko vain lisätuloja, vai haluatko toimia kanssamme päätoimisesti. Se on itsestäsi kiinni!


TR Group Finland on 2019 perustettu, kuntoarvioihin ja rakennusteknisiin tutkimuksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Palveluitamme ovat mm. erilaiset  kuntotutkimukset rakennetutkimukset, kuntoarviot ja uudiskohteiden ennakkotarkastukset.  

Toimimme pääosin yhteystyössä suurimpien, sekä myös pienten isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden kanssa. Asiakkainamme ovat myös julkiset tahot, kuten kunnat ja kaupungit. 


Haemme ensisijaisesti itsenäisiä yrittäjiä, joilla on mahdollista toimia oman alueensa TR Group Finlandin edustajina vastaamaan yrityksemme kautta tuleviin työtilauksiin. 

Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme rakennusalan tutkintoa esimerkiksi rakennusinsinööri, diplomi-insinööri, rakennusmestari, sekä usean vuoden käytännön kokemusta alalta. 


Olemme Asiakkaidemme Asialla oleva yritys ja meille tärkeintä on noudattaa reilua ja rehtiä peliä, niin asiakkaiden, työntekijöiden kun yhteistyökumppaniemmekin kanssa.
Mikäli koet, että voisit olla joukomme seuraava menestyjä, ota meihin yhteyttä! 
PS. Voit hakea yhteistyökumppaniksi meille, vaikka sinulla ei olisi valmista yritystä. Autamme sinut alkuun yrityksen perustamisesta lähtien ja aluksi voit toimia vaikka esim. Ukko.fi tai vastaavan laskutuspalvelun kautta. Pääasia että haluat rakentaa oman asiakaskunnan ja liiketoiminnan itsellesi. Annamme kaiken tuen mitä tarvitset ja valmiin toimintamallin käyttöösi.

 


Ota rohkeasti yhteyttä! Voit täyttää sivulla olevan lomakkeen tai pyytää lisätietoja:

Marinka Wuorenmaa, Liitetoimintajohtaja: marinka.wuorenmaa@trgroup.fi

Antti Rantatorikka, Tekninen johtaja: antti.rantatorikka@trgroup.fi

 

       

 Yrittäjä
 Työntekijä
 Joku muu

Miksi tR GRoup finlandin kelkkaan?

työilmapiiri


Olemme rehtiä, ahkeraa ja suoraselkäistä jengiä. Asiat puhutaan aina asioina. Kuuntelemme ja kunnioitamme toisiamme ja toistemme työtä.

joustavat työajat


Meille tärkeintä on, että työt valmistuvat sovitussa aikataulussa, aina! 

paras työpaikka/ yhteistyökumppani


Maksamme reilua palkkaa/palkkiota hyvästä työstä. Tarjoamme monipuoliset ansaintamahdollisuudet tekijän toiveet huomioon ottaen. 

asiakastyytyväisyys


Olemme Asiakkaidemme Asialla, haluten varmistaa jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisen palvelukokonaisuuden heidän todellisen tarpeen mukaisesti.

yrityksen johto


Olemme alan eri osaamisalueilta yhteen kasaantunut, kunnianhimoinen ja reilu porukka, joka haluaa varmistaa asioiden etenemisen ja toteutumisen hyvässä ja avoimessa ilmapiirissä.

paras yritys


Olemme nuorekas ja innovatiivinen, matalan kynnyksen organisaatio, jossa jokaisella työntekijällä ja yhteistyökumppanilla on ääni, ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön.