YRITYKSEMME

TR-Group Finland Oy

TRG on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.

TRG tuottaa teknisiä asiantuntijapalveluita valtakunnallisesti. Olemme alan ammattilaisia rakennusalan korjausrakentamisen kuntoarvio-, kuntotutkimus-, ja suunnittelupalveluiden tuottajana.  Lisäksi palveluihimme kuuluu mm. Rakennusmittauspalvelut ja maaperätutkimukset.

Meillä yrityksen perustajilla on aina ollut vahva tahto palvella asiakkaitamme ja tarjota heille juuri heille räätälöityjä palveluja. Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla, ja räätälöimme asiakkaalle parhaimman mahdollisen palvelupaketin, aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaisesti kannattavalla hinta-laatu -suhteella.

Kun valitset TR Group Finlandin, valitset kokemuksen, ammattitaidon ja samalla itsellesi luotettavan ja pitkäaikaisen kumppanin. 

-Asiakkaidemme Asialla

 TR Group Finland Oy

Noudatamme toiminnassamme seuraavia arvoja:

SISÄINEN YRITTÄJYYS


Työskentelemme aktiivisesti, pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Otamme vastuun omista toimista. Arvostamme omaa työtämme ja työpaikkaamme. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

ELINIKÄINEN OPPIMINEN


Haluamme kehittää osaamistamme, tietojamme ja työskentelytapojamme sekä päivittäisissä työtehtävissä että erillisissä koulutuksissa. Jaamme tietoa yli osaamis- ja sukupolvirajojen. Pyrimme löytämään uusia ratkaisumalleja.

YHDESSÄ TEKEMINEN


Luotettavuus, avoimuus ja vuorovaikutteisuus ohjaavat toimintaamme. Hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa projektit huolella alusta loppuun. Pyrimme kaikessa toiminnassamme pitkiin asiakassuhteisiin ja kannattavaan toimintaan sekä luomaan lisäarvoa asiakkaalle tuotettuun palveluun.

LAATUA AMMATTITAIDOLLA


Tehtävänämme on parantaa asiakkaidemme liiketoiminnan tehokkuutta ja tulosta. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöidyn, ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, jolla maksimoimme asiakastyytyväisyyden ja projektiemme jatkuvuuden.